Nyheder

Året i Olympisk Klub Danmark 2018

5. februar 2018

Det er med stor glæde, at vi nu kan løfte sløret for alle aktiviteter i 2018. Vi håber selvfølgelig på stor opbakning fra jer til de enkelte arrangementer – så sæt et stort kryds i kalenderen på nedenstående datoer.

Året er planlagt således:

  1. marts afholder vi Årsmøde. Dette bliver i Brøndby og bliver en dag med både aktiviteter, generalforsamling og middag om aftenen.
  2. – 23. juni afholder vi Olympiske Dage i Roskilde. Lørdag den 23. juni vil være dagen hvor klubbens medlemmer kan være med til aktiviteter eller blot komme og heppe og hilse på. Der er fællesspisning om aftenen.

4. august inviterer vi til VM i sejlsport i Aarhus. Glæd Jer til en dag, hvor vi skal se en masse sejlere dyste på højeste plan og hvor vi kan hygge sammen i VIP området på havnen.

Vi opdaterer løbende hjemmeside og Facebook med oplysninger om de enkelte arrangementer, og der sendes mails og breve ud.
På Facebook oprettes en begivenhed som I kan tilmelde Jer på.
Ligesom tilmelding også vil være mulig via mail kontakt@olympiskklub.dk og via telefon 40603247 (Jesper Pilegaard).

Vi ser frem til hyggelige stunder i 2018.

Hilsen Bestyrelsen

#Denolympiskeånd

Olympisk Klub har til formål at støtte den olympiske bevægelse i Danmark og medvirke, at olympiske deltagere mødes og bidrager til den olympiske historie med deres olympiske effekter som medaljer, redskaber, scrapbøger, fotos og film.

©2023 - Alle rettigheder reserveret | Login