Om Olympisk Klub

Bliv medlem

Som medlem kan du deltage i alle klubbens arrangementer, modtage klubbladet, Olympen, handle frit i medlemsbutikken og desuden holde kontakt med tidligere olympiske venner og møde nye interessante personligheder fra forskellige idrætsgrene og med idrætslige erfaringer fra forskellige tidsperioder. Nye medlemmer er kontingentfrie det år, de deltager i OL og det efterfølgende år.

For at blive medlem af Olympisk Klub Danmark skal du have deltaget ved OL. Det er let at blive medlem. Du skal blot sende en mail til info@olympiskklub.dk , hvor du skriver, du gerne vil være medlem samt navn, kontaktoplysninger, idrætsgren, årstal, du deltog ved OL samt fødselsdato. Du kan også kontakte et af bestyrelsens medlemmer. Se kontaktoplysninger under punktet “kontakt bestyrelsen” øverst på siden eller skrive et brev til nedenstående adresse:

Olympisk Klub Danmark
Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

Kontingentet er kr. 300,00 årligt.
Beløbet kan indbetales på: reg. 2232 kontonummer. 8974620171 (Nordea Bank)

Med venlig hilsen og på gensyn!
Olympisk Klub Danmark

Kommende arrangementer

01

okt

2017

VIP arrangement i KVIK Hockey Arena

Herning Blue Fox og Olympisk Klub Danmark inviterer til VIP arrangement i Kvik Hockey Arena. Kom og oplev et af Danmarks mest vindende ishockey hold til kampen mod Odense Bulldogs d. 1. oktober 2017. OKD har fået tildelt 20 VIP … Læs mere


15

dec

2017

VIP arrangement i Royal Arena

Dansk Svømmeunion og Olympisk Klub Danmark inviterer til VIP arrangement i Royal Arena i forbindelse med EM i svømning. Kom med til en uforglemmelig aften fredag d. 15. December 2017 i Royal Arena sammen med andre medlemmer og sponsorer af … Læs mere


Olympisk Klub har til formål at støtte den olympiske bevægelse i Danmark og medvirke, at olympiske deltagere mødes og bidrager til den olympiske historie med deres olympiske effekter som medaljer, redskaber, scrapbøger, fotos og film.

©2017 - Alle rettigheder reserveret | Login